Lansti.com

Kerja-kerja Elektrik

iklan menukar alatan-alatan Elektrik Klik untuk besarkan

Pengenalan Syarikat

LANSTI RESOURCES telah ditubuhkan pada 31 MAC 2003 dan dimiliki sepenuhnya oleh EN Mazlan Bin Mahmod, beliau adalah bekas perkerja tenaga mahir di sebuah Syarikat Antarabangsa yang terkemuka. Beliau mempunyai pengalaman 12 tahun di Syarikat berkenaan.

Beliau berpengalaman serta mahir untuk membaiki sistem Jentera Penyamanan Udara (Chiller) terutamanya (Chiller) berjenama keluaran Syarikat Berkenaan. Setelah sekian lama berkecimpung dalam bidang ini, dan berbekalkan sedikit modal pusingan, maka lahirlah LANSTI RESOURCES.
LANSTI RESOURCES ditubuhkan dengan matlamat untuk meneroka peluang perniagaan bagi kaum Bumiputra serta mengembangkan peluang yang sama kepada Bumiputra yang lain.

Perkhidmatan yang kami tawarkan adalah seperti penyelengaraan Jentera Penyamanan Udara (Chiller), Cooling Tower, Motor Pump, Condenser tube Cleaning, Cooler tube cleaning , Condenser coil cleaning, AHU, FCU serta berbagai lagi perkhidmatan bersangkutan dengan (System Air conditioning & Ventilation System), Di rumah , Pejabat, Industri, Kilang Pasar Raya Besar, Dan sebagainya.

**30 hari jaminan kerja mengikut skop kerja. Harga berpatutan, dan Kualiti adalah matlamat kami

Chiller maintaining Cooling Tower Motor Pump
Condenser Coil
Cleaning
Cooler Tube
cleaning
Condenser tube
cleaning